Mobil bevattningspump

Med vår mobila bevattningspump får du en färdig funktion, bara att sticka i proppen och koppla till vattnet. Du kan lätt flytta pumpen mellan olika platser och ta hem den över vintern.

Flexibel användning

Pump och motor är monterade på en kraftig och vridstyv platta i varmgalvaniserat stål. Våra pumpanläggningar är utvecklade för lantbruk med allt redan utprovat och komplett för att lätt kunna köras igång.

SMART-styrning står för drift och intelligens. Styrningen är rostfritt kapslad med bra kylning för elektroniken. En låsbar dörr gör styrningen enkelt åtkomlig och samtidigt skyddad mot yttre påverkan.

Pumpen tillverkas i tre standardstorlekar: 22 kW/48 m3/h, 37 kW/70 m3/h och till 55 kW/120 m3/h. Pump och styrning kan även levereras i helt kapslat utförande.

Löser behov av driftsäkerhet

En varvtalsstyrd bevattningspump ger flera fördelar. Driften blir mycket jämnare än med mjukstart eller Y/D-start, vilket är skonsamt mot stamledningar och maskiner.

Med vår SMART-app förenklar du övervakning av din anläggning. Om något händer stängs pumpen av och du får larm i mobilen.

Spara energi!

Att pumpa vatten är energikrävande. Genom intelligent styrning och effektiva pumpar kan du minimera energiförbrukningen vilket är till gagn både för ekonomin och miljön. Självreglering med SMART förhindrar övertryck och sänker energiförbrukningen med upp till 25 %.

För mer info, se sida Pumpstyrning SMART >

Enkelhet – nyckelbegrepp för oss

En pumpanläggning ska vara enkel att använda, och det är den. Pumpen ska vara enkel för elektrikern att koppla in, och det är denn.

Pump på platta levereras med gummikabel/stickpropp för trefasuttag och med kopplingar för sug- och tryckledningar. Givetvis är våra utrustningar CE-märkta och svensk installations- och bruksanvisning medföljer.

Vid önskemål erbjuder vi finansiering med leasing.

Kontakta oss så hjälper vid dig med förslag på pumplösning som lämpar sig bäst för ditt behov.