Droppbevattning fruktodlimg

Droppbevattning från oss lämpar sig för dig som söker långsiktig effektivitet och driftsäkerhet för din fruktodling. Du får hjälp med att optimera vattentillförsel, använda energieffektiv teknik och dosera näringstillskott. Vattnet fördelas till plantornas rotsystem via droppslang i precis takt för att nå önskad produktivitet.

Projektering och installation

Vår styrka är att vi inte bara säljer utrustning, utan vi tar ansvar för hela projektet om du så önskar. Från korrekt dimensionering och tillförlitligt materialval till fackmannamässig installation och ordentlig trimning vid driftsättningen.

Service och support

Vi har tre duktiga bevattningstekniker med mångårig erfarenhet som tryggar långsiktigt behov av service och support. Under kvällar och helger har vi jour för att snabbt kunna vara på plats om något akut händer.

Stabilt vattentryck med varvtalsstyrning

För att få ett stabilt tryck och låg energiförbrukning använder vi varvtalstyrda pumpanläggningar. Pumpautomatiken kan utrustas med larmfunktioner som skickar ett SMS vid fel.

Ventilerna styrs vanligtvis genom driftsäkra dekodersystem som lämpar sig väl för fruktodlingarnas stora avstånd. Dessutom är dekodersystem praktiskt om du vill bygga ut din anläggning i framtiden.

Vi använder produkter från världsledande tillverkare som exempelvis Netafim, Arkal, Grundfos och Hunter.

Kontakta oss så hjälper vid dig med förslag till droppbevattningslösning som lämpar sig bäst för ditt behov.