SMART pumpstation i eget pumphus för din golfbana

Vi tillverkar pumpstationer från grunden utifrån dina behov och utrymmen. Ofta börjar det med att vi besöker din golfbana för att titta på ert befintliga system. Besöket innebär att du får råd från oss om renovering eller en helt ny pumpstation blir kostnadseffektivast.

Anpassad lösning för ditt pumphus

SMART pumpstation byggs utifrån ett standardkoncept med specialanpassning efter behovet för din golfbana. Vi tar mått för anpassning till pumpstationens befintliga pumphus. Storlek och antal pumpar väljs efter anläggningens behov.

Pumpautomatik och kompletta pumpstationer byggs från 1x5 kW till 5x55 kW.

Helautomatisk drift

Pumpstationens uppgift är egentligen ganska enkel – att förse anläggningen med vatten. En golfanläggning har väldigt hög dynamik i form av stora och snabba variationer i förbrukningen och stora krav på att det fungerar utan problem. Vår SMART uppfyller alla de kraven och ser dessutom till att göra det på ett skonsamt och energisnålt sätt.

Minst 20 års livslängd

Vi bygger alltid med stående rostfria centrifugalpumpar från våra leverantörer Grundfos eller andra ledande tillverkare. Rördetaljer svetsas och varmgalvaniseras i vår egen verkstad för tålighet under många år.

Energibesparing med SMART pumpstyrning

Våra pumpstationer är utrustade med vårt eget SMART styrsystem – ett resultat av vår långa erfarenhet. Med SMART övervakar du bevattningssystemets status kontinuerligt för att maximera prestanda och minimera energi- och underhållskostnader. Du upptäcker läckage och andra feltillstånd tidigt som gör att du kan undvika kostsamma akutåtgärder.

Systemet varvtalsstyrs som är det optimala sättet att styra en pumpanläggning. Pumpens varvtal regleras så att pumpstationen levererar exakt önskat tryck vilket minskar elförbrukningen avsevärt.

Full koll via operatörspanel och SMART-app

Larm och driftstatus kan övervakas på distans. På operatörspanelen och i appen kan du se status och statistik såsom totalflöde, använt antal kW-timmar, drifttid, antal starter m m.

Läs mer om pumpstyrning SMART >

Utrustningen passar oavsett vilket befintligt bevattningssystem du använder idag.

Installation, driftsättning och utbildning av er personal ingår alltid i våra offerter.

Kontakta oss så hjälper vid dig med förslag på pumpstation som lämpar sig bäst för ditt behov.