Jobba som bevattningstekniker

 

Östorps bevattning har lång erfarenhet inom branschen och besitter en betydande kunskap och expertis inom vår personalstyrka.

Efterfrågan på installationer ökar och vi söker därför mer kompetent arbetskraft.

Vi välkomnar både erfarna individer samt de med rätt inställning och vilja att lära. Vi erbjuder utbildning för att utveckla dina färdigheter.

Arbetsrollen som bevattningsinstallatör/servicetekniker innebär olika arbetsuppgifter, inklusive schaktning, rörläggning, handgrävning och installation av rörkopplingar, spridare, ventiler med mera.

Erfarna kandidater kan också utföra felsökningar, programmera automatik, justera funktioner och upprätthålla kundkontakter.

Ibland kan arbetsplatsen kräva övernattningar på annan ort. På grund av naturen av arbetet kan arbetsbelastningen vara hög och dagarna långa under den tjälfria perioden.

Oavsett erfarenhetsnivå kommer oerfarna medarbetare att arbeta på våra anläggningsprojekt med våra erfarna tekniker, och det finns goda möjligheter till utveckling mot mer självständigt arbete.

Att vara en kunnig bevattningsinstallatör är eftertraktat på arbetsmarknaden, och vi uppmuntrar både kvinnor och män att söka. B-körkort (manuell växel) krävs, medan BE-körkort och erfarenhet av mindre grävmaskiner är meriterande. Erfarenhet av utomhusarbete på platser som golfklubbar, lantbruk eller liknande är också positivt.

Om du är intresserad, är du välkommen att skicka in din ansökan till info@ostorpsbevattning.se.