Finansiering

Vi på Östorps förstår att investeringar i utrustning, vare sig den är ny eller begagnad, kan vara kostsamma. Därför erbjuder vi skräddarsydda alternativ för finansiering som är utformade för att underlätta din investering och låta dig behålla dina pengar där de kan göra störst nytta - i ditt företag.

Genom vårt partnerskap med Nordic Finance säkerställer vi att finansieringen av begagnad utrustning hanteras med samma noggrannhet som för ny utrustning. Tillsammans med Nordic Finance analyserar vi din företagsspecifika situation och investeringsbehov för att hitta de mest förmånliga finansieringsalternativen för dig.

Företagsleasing är en utmärkt lösning för företag som vill investera i ny utrustning utan att behöva genomföra en direkt köp- eller lånetransaktion. För företag är leasingavgiften avdragsgill. Vid slutet av leasingperioden har leasingtagaren möjlighet att förvärva objektet till det förbestämda restvärdet.

Behåll likviditeten Genom att välja leasing behöver du inte använda ditt eget kapital och därmed låser du inte upp företagets kreditutrymme.

Flexibilitet med kostnader Du har möjlighet att anpassa leasingkostnaderna genom att välja mellan en fast eller rörlig leasingavgift samt bestämma betalningssättet, antingen månadsvis eller kvartalsvis.

Undvik kontantinsats Eftersom objektet fungerar som säkerhet, krävs normalt ingen ytterligare kontantinsats eller säkerhet.

Här kan du räkna på din leasingkostnad»