Design och installation – automatbevattning trädgård

Hitta rätt lösning och utrustning för automatbevattning av din trädgård! Vi är återförsäljare av kvalitetsprodukter från Hunter Industries. Hunter ligger långt framme i utvecklingen av vattensnåla bevattningslösningar.

För Gör Det Självare

Att designa och projektera sin bevattningsanläggning behöver inte vara så svårt. Som alltid är genomtänkt design och en väl förberedd plan grunden för ett bra jobb.

Är du normalhändig kan du själv installera bevattning i en trädgård. Man behöver bara spade, såg, polygrip och några mejslar, sedan är det bara att köra igång. 

Se hjälp och råd hur du designar och installerar din automatbevattning i din trädgård. I vår Gör-det-själv-guide får du praktisk vägledning för hela arbetsgången. I Hunters designguide hittar du fördjupad information om bland annat systemplanering och produktval.

När du har planerat din automatbevattning och ditt produktbehov, finns allt du behöver att beställa i vår e-butik.

 Gör-det-själv-guide Östorps trädgårdsbevattning

Fördjupad designguide sprinklersystem Hunters hemsida >

Om du behöver hjälp med design och projektering av din bevattningsanläggning, hjälper vi dig gärna. För en vanlig trädgård kostar det 2500 kr + moms. Då får du en professionell design och en offert på en materialsats. Vid order krediterar vi 50% av projekteringskostnaden. 

Vi behöver följande uppgifter från dig:

  • Skalenlig ritning över din trädgård
  • Lite bilder
  • Uppgift om vattentillgång och var du har vattenanslutningen, se guider ovan.

Beroende på årstid kan det ta 2-6 veckor från att vi får underlag till du får en design.

För proffs

Är du professionell trädgårdsanläggare? Vi utbildar dig kostnadsfritt och hjälper dig gärna igång ifall du vill bli återförsäljare för oss. Kontakta oss för mer information!

För fastighetsförvaltare

Vi projekterar bevattningsanläggningar för alla typer av grönytor. Våra tekniker installerar trädgårdsbevattning i vårt närområde. Kontakta oss för offert.

Hunter Pop-up Sprinkler installation