Design och installation – automatbevattning trädgård

Hitta rätt lösning och utrustning för automatbevattning av din trädgård! Vi är återförsäljare av kvalitetsprodukter från Hunter Industries. Hunter ligger långt framme i utvecklingen av vattensnåla bevattningslösningar.

För Gör Det Självare

Att designa och projektera sin bevattningsanläggning behöver inte vara så svårt. Som alltid är genomtänkt design och en väl förberedd plan grunden för ett bra jobb.

Är du normalhändig kan du själv installera bevattning i en trädgård. Man behöver bara spade, såg, polygrip och några mejslar, sedan är det bara att köra igång. 

Se hjälp och råd hur du designar och installerar din automatbevattning i din trädgård. I vår Gör-det-själv-guide får du praktisk vägledning för hela arbetsgången. I Hunters designguide hittar du fördjupad information om bland annat systemplanering och produktval.

När du har planerat din automatbevattning och ditt produktbehov, finns allt du behöver att beställa i vår e-butik.

 Gör-det-själv-guide Östorps trädgårdsbevattning

Fördjupad designguide sprinklersystem Hunters hemsida >

För proffs

Är du professionell trädgårdsanläggare? Vi utbildar dig kostnadsfritt och hjälper dig gärna igång ifall du vill bli återförsäljare för oss. Kontakta oss för mer information!

För fastighetsförvaltare

Vi projekterar bevattningsanläggningar för alla typer av grönytor. Våra tekniker installerar trädgårdsbevattning i vårt närområde. Kontakta oss för offert.