Dina grönytor

Kontinuerligt grön

golfbana, kyrkogård och trädgård

Effektiv sprinkler bevattning – golfbana, kyrkogård och trädgård

Ett väl anpassat bevattningssystem är mycket effektivt för att hålla din golfbana, kyrkogård eller trädgård i kontinuerligt fint skick. Vi på Östorps har lång erfarenhet av att anlägga bevattning och är distributör av Hunter driftsäkra produkter i Sverige. Sortimentet omfattar allt du behöver för sprinkler bevattning att lita på – spridare, ventiler, styrsystem, pumpar, tillbehör och reservdelar.

Skapa god täckning på ytan du ska bevattna

Grunden för all bra sprinkler bevattning är god täckning. Det vill säga att man uppnår en bra jämnhet på den yta man ska bevattna. För att du ska uppnå en bra täckning är viktiga parametrar rätt tryck på vattnet, rätt avstånd mellan spridarna, att spridaren är i nivå med ytan och att spridaren är vågrätt placerad.

Bra spridare betydelsefullt

Betydelsefullt är naturligtvis också att välja en bra spridare. Vi har Hunter-spridare i vårt produktprogram. Hunters styrka är ett brett urval av kraftfulla och slitstarka spridare med bra jämnhet och hög kvalitet. Många av våra produkter har Total Top Service funktioner som gör det enklare när du i framtiden ska  underhålla och justera spridarna.

Hållbarhet

Bevattning handlar för oss om att använda vatten på ett hållbart sätt. Varifrån ditt vatten tas, hur du använder vattnet, hur effektiv din pumpanläggning är och hur effektiva dina spridare är.

Hitta rätt lösning för ditt behov