3.390,00 kr
ex.moms

{{isInCart(18538)}} st i varukorg

EZ Decoder expander module ICC2 & HCC

Art. nr: 40-EZDM

För med dig två-trådsteknik till fler projekt än någonsin tidigare med den revolutionerande, kostnadseffektiva, problemfria EZ Decoder System för HCC, ICC2, HPC och Pro-C styrenheter.

NYCKELFÖRDELAR

Antal stationer: Pro-C: Upp till 28, plus masterventil ICC2/HCC: Upp till 54, plus masterventil.

Ingen speciell tråd eller kontakter krävs.

Ingen speciell jordning eller överspänningsskydd krävs för att maximera tids- och kostnadsbesparingar under installationen.

Programmerbara decoders utan behov av att ange individuella serienummer P/MV kan aktiveras via den tvåtrådiga vägen för pumpstationer eller avlägsna masterventiler.

Tillåter hybriddrift av konventionella och decoderstationer för ökad flexibilitet EZ-1 decoders har inbyggda status-LED för positiv diagnostik EZDT trådlös, handhållen diagnosverktyg för EZ.

Decoder System: Upptäck fel och utför elektrisk felsökning på fältet utan att avinstallera decoders.

Läs snabbt av decoderstatus, stationsadress, strömförbrukning och tvåtrådig spänning för att förenkla underhållet Programmera decoderstationsadress via den trådbundna anslutningen för att påskynda installationen och spara tid på plats.

Uppdatera styrenhetens frontplatta eller decodermodulens firmware via bandkabelanslutning för flexibilitet vid uppdatering av system.

Kommunicera på ditt föredragna språk med den flerspråkiga användargränssnittet.

Arbeta pålitligt och effektivt på språng med ström från 4 AAA-batterier.