Ny hemsida och e-butik

Vi vill vara en del av din bevattning!

Den nya hemsidan är utbyggd med utförligare information om våra olika produktområden inom lantbruk och grönytor. Vår e-butik är uppgraderad för att förenkla beställningar från vårt sortiment som omfattar mer än 1 500 produkter för grönytebevattning. Hoppas du hittar den information du söker. Du kan självklart också ringa oss!

Lönsamt lantbruk

För dig som lantbrukare är vårt produktprogram utökat efterhand. Framförallt med fler typer av maskiner för att kunna erbjuda lönsam bevattning oavsett din areal och nisch. Vår unika pumpstyrning är ett exempel på framgångsrik produkt för att optimera vatten- och energiåtgång.

– Att även lantbruk som som inte bevattnar sedan tidigare i många fall måste tänka om tror jag kommer att gynna efterfrågan på våra effektiva lösningar. 

Investera smart – öka din lönsamhet >

Grönytor i alltid bästa skick

För dig som ansvarar för grönytor inom golf, kyrkogård och trädgård erbjuder den nya hemsidan ingående guidning till hjälp för att välja den utrustning och de produkter som ger både effektivitet och långsiktig driftsäkerhet.

– Behov av att minimera resurser för att löpande hålla anläggningen fin upplever jag som ett av skälen till att många golfklubbar och kyrkogårdsförvaltningar vänder sig till oss.

Bevattna dina grönytor effektivt >

Goda skäl att vattna

Ibland får vi frågan: Varför ska vi vattna? Och ibland får vi frågor som: Lönar det sig? Är det är bra för miljön?

Se goda skäl för att vattna >

Peter Johansson, VD

Har du någon fråga eller önskar mer information, kontakta oss på 0430 123 85 eller mejl info@ostorpsbevattning.se

Vi på Östorps hjälper framgångsrikt många av Sveriges lantbruk, golfbanor, kyrkogårdar, villaägare och fotbollsklubbar med sin bevattning. Behöver du rådgivning, utrustning eller service? Vi vill vara en del av din bevattning!